I samarbeid med rideskolen vil vi avholde et uoffisielt klubbstevne i sprang hvor alle medlemmer av klubben kan delta. Det vil være «clear round» klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round» sløyfe. Ingen får plasseringer i «clear round». Er man 12 år eller yngre så får man uansett en deltakersløyfe.

KLASSER: 1 klasse starter kl: 13.00

Klasse 1: bommer ca. 10cm. 2 forsøk. *
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.*

* Klasse 1 og 2 er forbeholdt rideskoleryttere.

PRIS:
Startavgift kr: 50,-
Leie av skolehest kr: 50,-

SEKRETERIAT: Åpent fra 11.30-13.00
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse og leie av hest.

Oppmøte for klasse 1 & 2 på storebanen kl: 12.00 uten hest.
Da går vi igjennom banen med dommer.
Klasse 1 sine hester bør være ferdig stelt og ha på sal til dette (belag dere på 30 min til stell av hesten). Etter gjennomgangen av ridebanen er det bare å ta på hjelm og hodelag før oppvarmingen 12.30. Klasse 2: bør være klare for oppvarming 13.00 (av dem som ikke deler hest med klasse 1).
Klasse 3, 4 og 5 har gjennomgang av banen etter klasse 2. Alle deltagerne i disse 3 klassene må delta som mannskap på banen, eller stallhjelp for skoleklassene.
PÅMELDINGSFRIST TORSDAG DEN 17. (Fyll ut påmeldingskjema i stallen.) STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 18.

Husk at du må være medlem i Nordtvedt rideklubb for å starte. Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde mob: 47271090
Gården har i tillegg Åpen gård med Kafé fra 12-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra!