Klubben er nå endelig ordentlig i gang! Det har skjedd lite på den sosiale fronten fram til nå, men vi lover mye gøy og lærerikt det kommende året. I høst avholder vi et (uoffisielt) sprangstevne allerede søndag 20. september – info følger snart på nordtvetrideklubb.no – og temakveld der nestleder og veterinær Heidi Catrine Karal holder førstehjelpskurs hvor vi får lære om førstehjelp på både mennesker og hester! I tillegg blir det julegrøt i stallen (i fjor ble det ikke noe av, men i år gjennomføres alle planer!)

Medlemskapsprisen settes opp nå, fordi vi har blitt medlem i Norges Rytterforbund, med obligatorisk abonnement på bladet Hestesport (250 kr) til hver medlemskapshusstand. Prisen er nå 300 for juniorer (under 17 år), 400 for voksne og 500 for en hel familie. (Vi oppfordrer til å registrere hele familien! Klubben får støtte per hode.)

Ønsker du å utvide til familiemedlemskap eller har andre spørsmål om medlemskap, send en e-post til medlem@nordtvetrideklubb.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Post Navigation