I samarbeid med rideskolen inviterer klubben til uoffisielt klubbstevne i dressur og sprang. Her er det klasser for alt fra nybegynnere til mer erfarne – bli med! I dressuren på lørdag blir det ryttertester i LD og vanlige klasser i LC og LB, hvor rytterne får testet sine rideferdigheter. I sprang på søndagen blir det «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe.

Alle rideskoleelever som skal delta i sprang søndag, må også delta i dressur lørdag.

Påmeldingsfrist: Torsdag 20. september. Påmelding sendes elektronisk til styret@nordtvetrideklubb.no med «påmelding til stevne» og elevens navn i emnefeltet.

LØRDAG
DRESSURKLASSER:
Klasse 1: LD1 Ryttertest
Klasse 2: LC1
Klasse 3: LB2

SØNDAG
SPRANGKLASSER:
Klasse 1: bommer 2 forsøk.
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.

SEKRETERIAT: Åpent fra 10.30-11.00
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse. (150 kroner per klasse.)

Stevnet er for medlemmer i Nordtvet Rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem har du mange fordeler (se www.nordtvetrideklubb.no). Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde på 47271090. Det er også mulig å kjøpe medlemskap selve stevnedagen.

Gården har i tillegg Åpen gård med kafé fra 10.30-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra!

Kan du bidra med en kake? Gi oss beskjed! Alle deltagere (/foreldre) bidrar til gjennomføringen av stevnet (banebygging etc.)