I samarbeid med rideskolen inviterer klubben til uoffisielt todagers klubbstevne i dressur og sprang. I dressuren på lørdag blir det ryttertester, hvor rytterne får testet sine rideferdigheter. I sprang på søndagen blir det «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe. Ingen får plasseringer noen av dagene, i dressuren får man en vurdering med kommentarer til. Er man 12 år eller yngre, får man uansett en deltakersløyfe.

LØRDAGENS DRESSURPROGRAMMER:
Klasse 1: RLD1 ryttertest
Klasse 2: RLC2 ryttertest
Klasse 3: RLB2 ryttertest

DRESSURPROGRAMMENE SKAL ØVES PÅ NESTE UKE I RIDESKOLEN. ØV OGSÅ HJEMME VED Å LAGE MINIRIDEBANE I STUA OG PUGGE PROGRAM

SØNDAGENS SPRANGKLASSER

Klasse 1: bommer 2 forsøk.
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.

SEKRETERIAT: Åpent fra 10.30-11.00 lørdag. Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse. PRIS: 250 kroner (+ 100 hvis man starter i mer enn én klasse per dag). Rabatt for de med egen hest. 500 kroner for eventuelle ikke-medlemmer.
Første klasse starter kl. 11.30.

PÅMELDINGSFRIST er torsdag 21.september. Påmelding sendes elektronisk til ida.p.baugerod@hotmail.no med tittel «påmelding til stevne, elevens navn»

STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 22.september.

Stevnet er først og fremst beregnet på medlemmer i Nordtvet rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem har du mange fordeler (se www.nordtvetrideklubb.no). Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde på 47271090. Det er også mulig å kjøpe medlemskap selve stevnedagen.

Gården har i tillegg Åpen gård med kafé fra 10.30-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra!

Kan du bidra med en kake eller premie til lynlotteri? Gi beskjed til oss!