Kjære medlemmer

Nå er rideskolen godt i gang igjen, og det nærmer seg allerede høststevnet! Vi gjentar opplegget fra i vår og avholder stevne over to dager – både dressur og sprang. Stevnehelgen blir 23./24. september, nærmere info kommer. Vi håper å få med oss så mange som mulig på det!

Helgen før, 16./17. september, blir det dugnad på gården med blant annet maling av bommer. Vi trenger også noen som liker å svinge hammeren! Smådyra skal få nye boliger, og shettisene ta over smådyrrommet. Er du håndverker og kan bidra, ta kontakt med Stian på telefon 47231860! (Se også gårdens facebookside.) Søndagen kl. 17 gjør vi også et nytt forsøk på å få til fotoshooten som måtte avlyses før sommeren. (Vi følger med på værmeldingen og flytter den ev. til lørdag, hvis værmeldingen anbefaler det).

Vi planlegger å avholde to kurs i høst. Først ut er grøntkortkurs over to søndager – 15. oktober og 22. oktober. Her er det leid inn ekstern kursholder, og medlemmene i klubben får delta til sterkt rabattert pris (ca. 600 kroner, inklusiv kursbok og varm mat). Dette kurset passer for de som har god kontroll i skritt, trav og galopp og en gang i fremtiden ønsker å delta på flere stevner enn våre rene klubbstevner. Egen invitasjon følger snart.

I november planlegger vi å ha førstehjelpskurs. Dette kurset passer for alle og holdes av Heidi Karal, eieren til Xerta og veterinær, og i forbindelse med kurset vil vi også ha litt miljøtrening med hestene – noe barna har ønsket seg selv.

Idrettsforbundet har i disse dager lansert en ny løsning for dugnadssalg som gir langt høyere inntjening for idrettslagene. Vi håper å gjennomføre salg av doruller/tørkerull i løpet av høsten og slik samle inn penger til oppgradering av ridebaner og resten av det vi trenger til grillhytta. En pakke med 48 doruller har veiledende pris på 350 kroner og da går hele 200 av dem til klubben! Dersom alle medlemsfamiliene i klubben selger tre pakker hver, får vi inn nærmere tjue tusen kroner. Her er det altså gode muligheter om alle i klubben bidrar med litt! Skal vi endelig få opp grillhytta vår og oppgradere ridebanebunnene, trenger vi det.

Ta kontakt med oss på styret@nordtvetrideklubb.no dersom du lurer på noe, vil bidra i klubben eller har forslag til aktiviteter. Vi hører gjerne fra deg! Merk dere også at Silje Wallin (siljew@outlook.com) er vår ungdomsrepresentant og ønsker å ha tett dialog med barn og unge i stallen.

styret