I samarbeid med rideskolen vil vi avholde et uoffisielt klubbstevne i sprang. Det blir «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe. Ingen får plasseringer i «clear round». Er man 12 år eller yngre, får man uansett en deltakersløyfe.

KLASSER: 1 klasse starter kl: 13.00

Klasse 1: bommer ca. 10cm. 2 forsøk. *
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.*

* Klasse 1 og 2 er forbeholdt rideskoleryttere.

PRIS:
Startavgift kr: 50,- (eventuelle ikke-medlemmer kr. 150,-)
Leie av skolehest kr: 50,-

SEKRETERIAT: Åpent fra 11.30-13.00
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse og leie av hest.

Oppmøte for klasse 1 & 2 på storebanen kl: 12.00 uten hest.
Da går vi igjennom banen med dommer.
Klasse 1 sine hester bør være ferdig stelt og ha på sal til dette (belag dere på 30 min til stell av hesten). Etter gjennomgangen av ridebanen er det bare å ta på hjelm og hodelag før oppvarmingen 12.30. Klasse 2: bør være klare for oppvarming 13.00 (av dem som ikke deler hest med klasse 1).
Klasse 3, 4 og 5 har gjennomgang av banen etter klasse 2. Alle deltagerne i disse 3 klassene må delta som mannskap på banen, eller stallhjelp for skoleklassene.

PÅMELDINGSFRIST ONSDAG 20. APRIL. (Fyll ut påmeldingskjema i stallen.) STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 22.

Stevnet er først og fremst beregnet på medlemmer i Nordtvedt rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem får du mange fordeler (se www.nordtvetrideklubb.no). Meld deg inn ved å sende en mail til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde på 47271090.

Det blir Åpen gård med kafé fra 11.30-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra! Dessuten lynlotto med mange premier!