Bli med på årsmøtet søndag 13. mars kl. 18 i det hvite huset på gården. Når vi er gjennom det obligatoriske programmet, blir det kake og en hyggestund. Vi håper spesielt å bli kjent med flere av dere med barn i klubben!

Alle er hjertelig velkomne, men husk at du må ha betalt medlemskontingenten for å ha rett til å stemme. Vår lille klubb trenger ditt engasjement og din stemme!

Alle medlemmer som er registrert med betalt medlemskap for 2015/2016 skal ha mottatt en mail om stemmerett. Dersom du ikke mottar noen slik mail, og ønsker å betale eller mener du allerede har betalt, ta kontakt med medlemsansvarlig Hilde pr. mail: medlem@nordtvetrideklubb.no, så finner vi ut av det.