Etter mye om og men blir fakturaer for medlemskapskontingentene nå endelig sendt ut. For å komme inn i vanlig opplegg der kontingenten følger kalenderåret (og for å spare klubben for unødvendige fakturautgifter), sendes krav på kontingent fra 1. september 2015–31.12.2016. Kontigenten kommer dermed på 375 for barn, 500 for voksne og 625 for familier.

Det er viktig at alle medlemmer logger seg inn i Min idrett og sjekker opplysningene, og at de som har familiemedlemskap registrerer familiemedlemmene under Min Profil.

Klubbens planer framover:

Fredag 20. november blir det førstehjelpskurs ved stallens veterinær Heidi Catrine Karal. Heidi har erfaring med slike kurs, og stiller sin ekspertise gratis til rådighet. Kurset, hvor vi får lære om førstehjelp både på mennesker og dyr, vil derfor bare koste kr. 50. For eventuelle ikke-medlemmer er prisen 150. Påmelding innen onsdag 18 til styret@nordtvetrideklubb.no (eller skriv deg på listen i stallen).

Det blir julearrangement for barn og unge fredag 11. desember. Vi holder på å planlegge dette, nærmere info kommer!

Rideklubben har avtalt med Stian og Ida på gården at vi skal drive kafeen én-to søndager i måneden. Her kommer vi etter hvert til å be om deltagelse fra medlemmer, vi håper at alle kan stille til kaféjobbing 1-2 ganger i året. Første kafé blir søndag 15. november, og da vil vi også ha et ørlite juleverksted i kafeen, der besøkende barn kan lage julekort.

For øvrig har klubben fått Facebook-side siden sist (den gamle Facebook-gruppa vil nå være lukket), som administreres av Sara Greaker. Følg med der og på hjemmesiden: nordtvetrideklubb.no

Vi håper å se mange medlemmer på arrangementene framover og søndagskafé!

Hilsen styret