I samarbeid med rideskolen inviterer klubben til uoffisielt todagers klubbstevne i dressur og sprang. I dressuren på lørdag blir det ryttertester, hvor rytterne får testet sine rideferdigheter. I sprang på søndagen blir det «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe. Ingen får plasseringer noen av dagene, i dressuren får man en vurdering med kommentarer til. Er man 12 år eller yngre, får man uansett en deltakersløyfe.

DRESSURKLASSER LØRDAG:

Klasse 1: LD1 Ryttertest
Klasse 2: LC1 Ryttertest
Klasse 3: LB2 Ryttertest

SPRANGKLASSER SØNDAG:

Klasse 1: bommer 2 forsøk.
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.

SEKRETARIAT: Åpent fra 10.30-11.00 lørdag. Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse. PRIS: 250 kroner (inkluderer start i to klasser, en dressur og en sprang. Vil du stille i flere, koster det 100 ekstra per klasse). Rabatt for de med egen hest. 500 kroner for eventuelle ikke-medlemmer.

DRESSURPROGRAMMENE skal øves på neste uke i rideskolen og LIGGER HER:

LD1 RYTTERTEST  LC1 RYTTERTEST  LB2 RYTTERTEST

Her er en BANE-TEGNING med alle bokstavene, så dere kan se hvor dere skal ri:

FullSizeRender

Lag mini ridebane i stua og pugg program J

PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 18.5. Påmelding sendes elektronisk til ida.p.baugerod@hotmail.no med tittel «påmelding til stevne, elevens navn»

STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 19.5

Stevnet er først og fremst beregnet på medlemmer i Nordtvet rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem har du mange fordeler (se www.nordtvetrideklubb.no). Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde på 47271090. Det er også mulig å kjøpe medlemskap selve stevnedagen.

I tillegg er det Åpen Gård og mulighet til å hilse på smådyra.

Kan du bidra med en kake eller premie til loddsalget? Gi beskjed til oss!

Ida på stevnet