fredag 21. april kl. 17-20

Vi prøver igjen etter å ha måttet avlyse på grunn av dårlig vær. Det blir VOLTIGE – KJØRING MED LILLEBROR – PUSSEKONKURRANSE. Ingen servering, men vi fyrer opp grillen, og den som vil kan ta med noe til den.

Meld deg på ved å sende en e-post til medlem@nordtvetrideklubb.no eller skriv deg på liste i stallen. Vi tar et visst værforbehold og legger ut beskjed senest to timer før dersom arrangementet ikke kan gjennomføres.

Er du ikke medlem? Du kan melde deg inn på stedet (300 kroner) eller sende en e-post til medlem@nordtvetrideklubb.no på forhånd. Som medlem har du mange fordeler. Blant annet får du bladet Hestesport tilsendt 8 ganger i året, og du får være med på våre gratisarrangementer. I juni blir det fotografering med hester (i ballkjole kanskje? eller med cowboyhatt?) og hesteskokasting. Flere arrangementer til høsten. Bli med!

Under et aldri så lite eksempel på Voltige – bare å begynne å øve!

voltige