I samarbeid med rideskolen vil vi avholde et uoffisielt klubbstevne i sprang. Det blir «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe. Ingen får plasseringer i «clear round». Er man 12 år eller yngre, får man uansett en deltakersløyfe. I de øvre klassene blir det poenggivning og kåring av første- og andreplass.

KLASSER: 1. klasse starter kl: 12.00

Klasse 1: bommer ca. 10cm. 2 forsøk. *
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.*
Klasse 3: 60 cm.
Klasse 4: 80 cm.
Klasse 5: 100 cm.                                                                                                                         Klasse 6: 120 cm.

* Klasse 1 og 2 er forbeholdt rideskoleryttere.

PRIS:
Startavgift pr. klasse kr: 50,- (eventuelle ikke-medlemmer kr. 150,-)
Leie av skolehest kr: 50,-

SEKRETERIAT: Åpent fra 10.30-11.30.
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse og leie av hest.

Oppmøte for klasse 1 & 2 på storebanen kl: 11.00 uten hest.
Da går vi igjennom banen med dommer.
Klasse 1 sine hester bør være ferdig stelt og ha på sal til dette (belag dere på 30 min til stell av hesten). Etter gjennomgangen av ridebanen er det bare å ta på hjelm og hodelag før oppvarmingen 11.30. Klasse 2: bør være klare for oppvarming 12.00 (av dem som ikke deler hest med klasse 1).
Klasse 3, 4, 5 og 6 har gjennomgang av banen etter klasse 2. Alle deltagerne i disse klassene må delta som mannskap på banen, eller stallhjelp for skoleklassene.

PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 22. SEPTEMBER. (Fyll ut påmeldingskjema i stallen.) STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 23.

Stevnet er først og fremst beregnet på medlemmer i Nordtvedt rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem får du mange fordeler. Meld deg inn ved å sende en mail til: medlem@nordtvetrideklubb.no, eller ring Hilde på 47271090.

Det blir Åpen gård med kafé fra 11-15 og mulighet til å hilse på smådyra! Dessuten lynlotto med mange premier!