Player tema

Takk til alle som bidro og alle som kom på rideklubbens andre temakveld med hestesko og hestene på stallen i fokus. Det ble en kjempefin kveld!

Jentene malte ivrig hestesko (de ble kjempefine), fulgte nøye med mens Celina, Silje, Veronica, Sara og Hilde (for Heidi) fortalte om hestene Bamse,  Emsalin, Blade, Player og Rosalera og rasene de tilhører. Alle klarte å svare veldig bra på quizen etterpå.

Hesteskokasting rakk vi ikke så mye av – det tar vi igjen til våren!

Tusen takk til bidragsyterne! Og ikke minst foreldrene som svingte seg rundt og sørget for at kvelden gikk som smurt – Lise, Anita og spesielt Anne og Berit som stekte mengder av vafler til en sulten gjeng.

TEMAKVELD MED RIDEKLUBBEN

SØNDAG 14. FEBRUAR KL. 17

Vi maler hestesko og konkurrerer i hesteskokasting, og lærer mer om noen av hestene og hesterasene på stallen mens vi gomler vafler. Bli med!

Det blir hengt opp liste i stallen, men send gjerne en påmelding til styret@nordtvetrideklubb.no.

Gratis for betalende medlemmer av Nordtvet rideklubb, 50 kroner for andre.

Velkommen!

hestesko