Vi starter året med en gladnyhet i serien Mens vi venter på ridehus: Gunnar Ludvigsen og Rørleggersentralen har lånt rideklubben en grillhytte – hjertelig takk fra oss alle! Loddsalg før jul bør dekke fundament og oppsetting. Så fort tæla går, blir det hytte å varme seg i. Det skal nok hjelpe i ruskevær vår og høst, og neste vinter blir litt lettere med et varmt og hyggelig samlingssted!

Årets første temakveld har vi søndag 14. februar. Det blir vafler og saft/kaffe, og vi inviterer noen oppstallører for å fortelle oss om hester og hesteraser i stallen vår. I tillegg skal vi male hestesko og prøve oss på hesteskokasting (stor sport!). Arrangementet starter kl. 17 og er gratis for rideklubbens medlemmer. For ikke-medlemmer koster det kr. 50. Meld dere på ved å sende en mail til styret@nordtvetrideklubb.no.

Planer for våren:

• temakveld med hestesko og foredrag søndag 14. februar kl. 17.
  • ordinært årsmøte søndag 13. mars
  • klubbstevne 23./24. april
  • temakveld 27. mai

I forrige medlemsbrev fortalte vi at klubben skal være med på å drive kafeen på søndager. Dette er nå utsatt til varmere tider, og kafeen vil ikke være åpen på søndagene i vinter.

Minner til slutt om at medlemskapskontingentene for lengst har forfalt til betaling. Har du ikke mottatt betalingskravet, ta kontakt! Alle som betalte før jul, bør nå snart få sitt første Hestesport i posten.

Hilsen styret