I dag solgte vi lodd på Grorud-senteret til inntekt for varmestue/grillstue og en mer attraktiv rideskole også om vinteren. Vi fikk solgt ca. 80 % av loddene og er veldig fornøyd! Det var mange blide mennesker som var fornøyd med å støtte en god sak, og mange fine premier ble utdelt også.

Disse fire jentene gjorde en kjempeinnsats som loddselgere! Drev på LENGE!

GRORUDLOTTERI2GRORUDLOTTERI3

GRORUDLOTTERI4GRORUDLOTTERI1

Hjertelig takk til veterinær Heidi Catrine Karal for strålende førstehjelpskurs!

fh1førstehjelp2

Vi rullet rundt på gulvet, la improviserte bandasjer og lyttet oppmerksomt til kursholderen som fortalte og forklarte med letthet og humor. Alle fulgte interessert med. Neste gang Heidi inviterer til kurs, håper vi enda flere får det med seg!

førstehjelpskurs3

Etter mye om og men blir fakturaer for medlemskapskontingentene nå endelig sendt ut. For å komme inn i vanlig opplegg der kontingenten følger kalenderåret (og for å spare klubben for unødvendige fakturautgifter), sendes krav på kontingent fra 1. september 2015–31.12.2016. Kontigenten kommer dermed på 375 for barn, 500 for voksne og 625 for familier.

Det er viktig at alle medlemmer logger seg inn i Min idrett og sjekker opplysningene, og at de som har familiemedlemskap registrerer familiemedlemmene under Min Profil.

Klubbens planer framover:

Fredag 20. november blir det førstehjelpskurs ved stallens veterinær Heidi Catrine Karal. Heidi har erfaring med slike kurs, og stiller sin ekspertise gratis til rådighet. Kurset, hvor vi får lære om førstehjelp både på mennesker og dyr, vil derfor bare koste kr. 50. For eventuelle ikke-medlemmer er prisen 150. Påmelding innen onsdag 18 til styret@nordtvetrideklubb.no (eller skriv deg på listen i stallen).

Det blir julearrangement for barn og unge fredag 11. desember. Vi holder på å planlegge dette, nærmere info kommer!

Rideklubben har avtalt med Stian og Ida på gården at vi skal drive kafeen én-to søndager i måneden. Her kommer vi etter hvert til å be om deltagelse fra medlemmer, vi håper at alle kan stille til kaféjobbing 1-2 ganger i året. Første kafé blir søndag 15. november, og da vil vi også ha et ørlite juleverksted i kafeen, der besøkende barn kan lage julekort.

For øvrig har klubben fått Facebook-side siden sist (den gamle Facebook-gruppa vil nå være lukket), som administreres av Sara Greaker. Følg med der og på hjemmesiden: nordtvetrideklubb.no

Vi håper å se mange medlemmer på arrangementene framover og søndagskafé!

Hilsen styret

på gården fredag 20. november kl. 17

i regi av rideklubben.

Kurset holdes av veterinær Heidi Catrine Karal, og varer i ca. 2,5 timer. Vi lærer førstehjelp på både rytter og hest. Lurer du på noe? Ring Heidi på tlf. 97105116.

Bli med! Skriv deg på listen som henger i stallen, eller send en mail til styret@nordtvetrideklubb.no innen onsdag 18.

Kurset koster kun 50,- for rideklubbens medlemmer. 150 for ikke-medlemmer.

Velkommen til en morsom og lærerik kveld!