Klasse 1 Bommer Klasse 4. 80cm
15 Helena Støvne Flying Star
16 Andrea Ludvigsen Bamse
17 Ane Haslestad Føreid Hannah

I samarbeid med rideskolen vil vi avholde et uoffisielt klubbstevne i sprang hvor alle medlemmer av klubben kan delta. Det vil være «clear round» klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round» sløyfe. Ingen får plasseringer i «clear round». Er man 12 år eller yngre så får man uansett en deltakersløyfe.

KLASSER: 1 klasse starter kl: 13.00

Klasse 1: bommer ca. 10cm. 2 forsøk. *
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.*

* Klasse 1 og 2 er forbeholdt rideskoleryttere.

PRIS:
Startavgift kr: 50,-
Leie av skolehest kr: 50,-

SEKRETERIAT: Åpent fra 11.30-13.00
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse og leie av hest.

Oppmøte for klasse 1 & 2 på storebanen kl: 12.00 uten hest.
Da går vi igjennom banen med dommer.
Klasse 1 sine hester bør være ferdig stelt og ha på sal til dette (belag dere på 30 min til stell av hesten). Etter gjennomgangen av ridebanen er det bare å ta på hjelm og hodelag før oppvarmingen 12.30. Klasse 2: bør være klare for oppvarming 13.00 (av dem som ikke deler hest med klasse 1).
Klasse 3, 4 og 5 har gjennomgang av banen etter klasse 2. Alle deltagerne i disse 3 klassene må delta som mannskap på banen, eller stallhjelp for skoleklassene.
PÅMELDINGSFRIST TORSDAG DEN 17. (Fyll ut påmeldingskjema i stallen.) STARTSLISTER KOMMER FREDAG DEN 18.

Husk at du må være medlem i Nordtvedt rideklubb for å starte. Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde mob: 47271090
Gården har i tillegg Åpen gård med Kafé fra 12-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra!

Klubben er nå endelig ordentlig i gang! Det har skjedd lite på den sosiale fronten fram til nå, men vi lover mye gøy og lærerikt det kommende året. I høst avholder vi et (uoffisielt) sprangstevne allerede søndag 20. september – info følger snart på nordtvetrideklubb.no – og temakveld der nestleder og veterinær Heidi Catrine Karal holder førstehjelpskurs hvor vi får lære om førstehjelp på både mennesker og hester! I tillegg blir det julegrøt i stallen (i fjor ble det ikke noe av, men i år gjennomføres alle planer!)

Medlemskapsprisen settes opp nå, fordi vi har blitt medlem i Norges Rytterforbund, med obligatorisk abonnement på bladet Hestesport (250 kr) til hver medlemskapshusstand. Prisen er nå 300 for juniorer (under 17 år), 400 for voksne og 500 for en hel familie. (Vi oppfordrer til å registrere hele familien! Klubben får støtte per hode.)

Ønsker du å utvide til familiemedlemskap eller har andre spørsmål om medlemskap, send en e-post til medlem@nordtvetrideklubb.no.