I samarbeid med rideskolen inviterer klubben til uoffisielt klubbstevne i dressur og sprang. Her er det klasser for alt fra nybegynnere til mer erfarne – bli med! I dressuren på lørdag blir det ryttertester i LD og vanlige klasser i LC og LB, hvor rytterne får testet sine rideferdigheter. I sprang på søndagen blir det «clear round»-klasser – alle som kommer feilfritt gjennom, altså uten riv og rir riktig vei, får en «clear round»-sløyfe.

Alle rideskoleelever som skal delta i sprang søndag, må også delta i dressur lørdag.

Påmeldingsfrist: Torsdag 20. september. Påmelding sendes elektronisk til styret@nordtvetrideklubb.no med «påmelding til stevne» og elevens navn i emnefeltet.

LØRDAG
DRESSURKLASSER:
Klasse 1: LD1 Ryttertest
Klasse 2: LC1
Klasse 3: LB2

SØNDAG
SPRANGKLASSER:
Klasse 1: bommer 2 forsøk.
Klasse 2: 40 cm. 2 forsøk.

SEKRETERIAT: Åpent fra 10.30-11.00
Alle startende må før start innom sekretariatet for å betale for deltagelse. (150 kroner per klasse.)

Stevnet er for medlemmer i Nordtvet Rideklubb. Er du ikke medlem? Bli det nå! Som medlem har du mange fordeler (se www.nordtvetrideklubb.no). Innmelding til: medlem@nordtvetrideklubb.no , eller ring Hilde på 47271090. Det er også mulig å kjøpe medlemskap selve stevnedagen.

Gården har i tillegg Åpen gård med kafé fra 10.30-15.00 og mulighet til å hilse på smådyra!

Kan du bidra med en kake? Gi oss beskjed! Alle deltagere (/foreldre) bidrar til gjennomføringen av stevnet (banebygging etc.)

Aktivitetsdag

Nordtvet Gård

3. juni, kl 11 – 15

Nordtvet Rideklubb, med barn i fra klubben arrangerer åpen aktivitetsdag i samarbeid med Nordtvet Rideskole og besøksgård

Det blir masse gøy med aktiviteter for barna.

Runderidning, hinderløype i hestene sin verden, rebusløp, male hestesko (og ta den med hjem etterpå), gå på stylter, hesteskokasting. Vi vil vise frem sauene og kaninene. Kanskje får du bli med å mate noen av de også. Åpen kafe

Det blir rideshow i en av ryttersportens grener: Mounted games med Yasmina og hesten Chika som står på gården vår. Det blir et show med fart og moro.IMG_0952

Åpningstid kl 11.00 – 15.00

• Kafe, salg av aktivitetskort og aktiviteter åpner kl 11.00
  • Runderidning skjer mellom kl 11.30-12.45 og kl 13.45-15.00
  • Kun ubemannede aktiviteter mellom kl 12.45-13.45, grunnet show kl 13

IMG_0732Program for dagen:

Kl 11.30: Velkommen til åpen gård, presentasjon av aktivitetene

Kl 12.00: Presentasjon av dyra ved noen av rideklubbens medlemmer

Kl 13.00: Mounted Games show

Kl 14.00: Presentasjon av hestedriften, vi blir med og forer hestene

Kl 14.30: Presentasjon dyra ved noen av rideklubbens IMG_0530medlemmer

Velkommen. Hilsen  Nordtvet Rideklubb

Arrangementet er støttet gjennom:IMG_0532

bydelGrorudGrorud_logorideskole_logo

Kjære medlemmer

Det er tidligere sendt ut innkallelse til årsmøte søndag 11. mars kl. 17. Fullstendig saksliste under her. Vi håper å se mange av dere der!

I forkant av selve møtet, fra kl. 16, blir det aking med hest. Deretter trekker vi inn til kake og kaffe/te/saft og selve årsmøtet.

Velkommen!

Saksliste

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  1.  Godkjenne innkalling, saksliste og forretningsorden.
  1.  Velge dirigent og referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokoll.
  1.  Behandle idrettslagets årsberetning.
  1.  Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
  1.  Orientering om aktivitetsplan 2017.
  1. Orientering om ridehall og oppgradering av ridebanene.
  1.  Valg, ved valgkomiteens leder, Julie Lyngvær.
  •  Styreleder.
  • Nestleder
  • Styreleder og kasserer
  • Varamedlem
  • To revisorer.

Godt nytt år til alle medlemmer! Vi starter rideklubbåret med en pussekonkurranse.

Fredag 12.01.2018

17:30- 19:00

Oppmøte i Lillestallen

Dette arrangementet er for alle klubbens medlemmer. Alle vil få utdelt hester, som vi har satt opp på forhånd. Det er satt av 45 min. til pussing og fletting. Når hestene er ferdig fikset skal de bedømmes av dommerne og deretter kåres vinnerne. Det vil bli utdelt flere forskjellige priser og det vil være mulig å vinne fine premier. Det er lov å ha med egne strikker, bånd ol.

Vi håper på å se mange kjente ansikter :)

Påmelding:

Send en mail til siljew@outlook.com.  Følgende informasjon må være med: Navn (både fornavn og etternavn) og mobilnummer.

Er du ikke medlem ennå? Send en mail til medlem@nordtvetrideklubb.no og bli med på moroa!

Om det er noe du lurere på kan du sende en melding til 90407963 (Silje W.)

pussekonkurransebilde

Jammen var årets juleverksted hyggelig, og barna lagde så mye fint!

received_10159523618660062

Juleverkstedgjengen <3

received_10159523320980062

Hvem får mandelen i grøten? Hvem får mandelen i grøten? Jo, Filippa!

Resultatet – hjerter, trær, glitrende snøkongler, kort og charms!

IMG_5431IMG_5428IMG_5438

Søndag 10. desember kl. 14-16 inviterer klubben til juleverksted og julegrøt. Hvem får mandelen?

Kanskje pynter vi en hest eller to og tar noen fine julebilder også :)

Ta på deg nisselue og godt med klær, vi kommer til å være litt ute også.

NB! Påmelding til hilde@nordtvetrideklubb.no innen fredag!

miljøtreningsbilde

Vi inviterer til grøssende miljøtrening for klubbens medlemmer fredag 27. oktober kl.17:30.
Oppmøte er i lillestallen.

Dere skal øve på forskjellige spennende øvelser og til slutt skal dere gjennomføre en bane som går ut på det dere har lært.
Alle deltagere skal kle seg ut, enten det er en liten heksehatt eller fullt kostyme.

Dette er for alle klubbens medlemmer og er helt gratis!
Påmeldingsfristen er 25.oktober.

Advarsel! Kurset holdes av djevelen selv!

Gi beskjed til siljew@outlook.com eller 90407963 hvis du ønsker å være med